Concertreis Trier 31 mei t/m 2 juni

Voor het eerst in meer dan 40 jaar gingen we op concertreis naar Trier. Deze reis stond in 2020 op de planning maar door corona ging hier een streep door. Groot was de vreugde dat we dit jaar eindelijk op pad konden gaan. Met een bus vol met onze muzikanten en familieleden vertrokken we vrijdag 31 mei om 17.00 uur richting Trier. Om 20.00 uur arriveerden we in Hotel “Landhaus Zum Langenstein” en werden we door de gastvrouw hartelijk ontvangen.
Op zaterdag 1 juni 2024 stond het concert gepland op de “Sommerbühne im Brunnenhof“, meteen naast de imposante Romeinse poort Porta Nigra van Trier.
Dit concert begon om 12.30 uur en zowel het publiek als wijzelf hebben genoten van een heel mooi concert, waarbij de akoestiek van de locatie uitstekend was en de interactie met het publiek uitermate gezellig. Na ons optreden hebben we de rest van de dag de mooie stad Trier verkend, voordat we om 18.00 uur terugreden naar het hotel.
Zondag 2 juni, na het gezamenlijk ontbijt, bezochten we de leuke stad Luxemburg. Deze stad
is vol bezienswaardigheden en culinaire mogelijkheden dus er was genoeg te doen en te zien. Om 17.00 uur vertrokken we weer richting Landgraaf. Iedereen heeft enorm genoten en een 2e concertreis zal zeker niet uitblijven.