Carnaval 2024

Voor het eerst in 3 jaar werd er in Landgraaf weer een kinderoptocht in georganiseerd en net als voorgaande jaren waren wij present, wat zeer gewaardeerd werd, aangezien we de enige deelnemende muziekvereniging waren. Tijdens deze kinderoptocht hadden we meteen de primeur van 2 nieuwe carnavalswerken die we in ons repertoire hebben opgenomen. In onderstaande videoclip zijn beide werken te horen.

Dinsdag 13 februari was de grote optocht van Landgraaf en onder mooie weersomstandigheden namen wij hier ook aan deel. De laatste optocht tijdens de carnaval is altijd druk bezocht, niet alleen door de deelnemers maar ook door het publiek. Een van onze leden heeft onderstaande aftermovie gemaakt, waarbij duidelijk te zien is dat niet alleen het orkest, maar ook de mensen langs de kant veel plezier hebben gehad.