Eerste groot opgezet Kerstconcert daverend Succes

Het muzikaal jaar afsluiten met zo een geweldig kerstconcert…….we zijn dan ook nog aan het nagenieten. Ook van de overweldigende vele complimenten van het aanwezige publiek, echt hartverwarmend.
Tijdens dit concert hebben we voor het eerst in onze geschiedenis een uitstap gemaakt richting de klassieke muziekwereld, in die zin dat wij met Lisa Franken, een internationaal bekende celliste\pianiste het werk “Zigeunerweisen” voor ViolonCello van Pablo De Sarasate ten gehore hebben gebracht. Deze samenwerking was voor ons orkest een muzikale uitdaging. Wij zijn dit muzikale dubbeltalent dan ook meer dan dankbaar dat zij dit met ons orkest aangedurfd heeft. zeker voor herhaling vatbaar.

Ook met zangtrio de Jelbrothers hebben we een mooi optreden gehad ,vooral het lied Het Dorp raakte bij veel bezoekers een gevoelige snaar, mooi om te zien.

Langs deze weg danken we onze leden en onze dirigent voor hun tomeloze inzet tijdens de afgelopen weken, danken we alle vrijwilligers en onze sponsoren John Venhovens en Marian Stevens en Plus Voerendaal, die deze middag ondersteund hebben en natuurlijk onze gastartiesten Lisa Franken en zangtrio de Jel Brothers maar zeker ook de WC Groep Waubachse Commedianten. Zij allen hebben bijgedragen dat ons eerste groot opgezet kerstconcert een groot succes was.

En last but not least danken we ons beheerderspaar van het Streeperkruis, Peter Wetzels en Marlie Wetzels voor hun tomeloze inzet en steun.