Concertmiddag Slot Schaesberg eindigde met een knal

Zondag 9 juli jl was ons laatste concert voor de zomerstop. Op uitnodiging van Muziekvereniging Harmonie Flos Carmeli musiceerden we op de mooie locatie van Slot Schaesberg. Ondanks de hitte hebben we  voor het aanwezige publiek een zeer goed concert gegeven. Volgens het KNMI en de diverse buienradars was er code oranje en zou in de late namiddag onweer en flinke buien komen, daarom werd het evenement ingekort. Helaas kwam het slechte weer al om 14.30 uur en eindigde het optreden van Harmonie Flos Carmeli letterlijk met een harde knal en viel de rest van het optreden in het water. Met vereende krachten werden de partytenten en de grote tent in de stromende regen , afgebroken. Toch kijkt de organiserende vereniging terug op een geslaagde middag.