Nieuw Talent Orkest

Lijkt het je leuk om op een laagdrempelige manier muziek te leren maken of ben je er al jaren uit en zou je graag weer muziek maken, meld je dan aan bij het Nieuw Talent Orkest! Iedereen mag meedoen, jong en oud. De repetities starten op 23 april van 10.30 tot 12.30 het cultuurhuis in Landgraaf. Wij doen uiteraard ook mee met dit leuke initiatief en om te kijken en zeker luisteren of muziek maken iets voor jou zou kunnen zijn ben je welkom op woensdagavond tussen 19.30 en 22.00 in Partycentrum Het Streeperkruis in Streeperstraat 66 te Landgraaf of op ons eerstvolgende concert 🎵 Sjaasberg makt Moeziek ” in het Cultuurhuis, Veldstraat 21 te Landgraaf, start 14.30 uur, entree GRATIS

Dus,Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans! In april start de muziekschool in samenwerking met maar liefst 21 muziekverenigingen drie superleuke muziekprojecten voor volwassenen:

Nieuw Talent Orkest Brunssum 

Nieuw Talent Orkest Kerkrade  

Nieuw Talent Orkest Landgraaf

In tien repetities kun je ervaren hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. Ervaren muzikanten van de muziekverenigingen ondersteunen tijdens de repetities. Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. Het plezier staat voorop. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders wordt je daarbij geholpen. Verder krijg je een complete lesmap. Meer dan tweeduizend Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Kosten
De eigen bijdrage voor deelname aan een van de Nieuw Talent Orkesten is €125,-

Meer informatie en aanmelding via https://www.smkparkstad.nl/cursus/nieuw-talent-orkest