Paaskienen en verkoop Paaseieren

Traditioneel 2 activiteiten die elk jaar op onze agenda staat. Vanaf nu start de online verkoop van onze kakelverse paaseieren. Bijna 30 jaar geleden hebben we de eerste paaseieren verkocht. Inmiddels zijn onze paaseieren een begrip in Landgraaf. Ondanks de inflatie hebben wij besloten de verkoopprijs niet te verhogen dus ook dit jaar kosten de eieren 0,35 cent per stuk

Op vrijdag 24 maart is onze Paaskienavond . De zaal gaat om 18.30 uur open en vanaf 19.30 uur starten we met 12 kien rondes, de verliezersronde en de loterij. Voor de loterij kunnen wij al jaren terugvallen op deze drie sponsoren te weten: Farmhouse Schinveld, Chocolade Rousseau op de Kamp en Danny’s Bloemen en Kadoshop. Deze keer mogen we zelfs nieuwe sponsoren welkom heten, te weten Juwelier Romijn en Plus Arts op de Kamp. Onze dank hiervoor.
Een serie kost 7 euro