Kom naar onze gratis snuffellessen.

Doe mee aan onze gratis snuffel lessen !

Op donderdag 20 oktober en donderdag 3 november vinden twee gratis snuffel lessen plaats en wel van 18.30 uur tot 19.30 uur in zalencentrum het Streeperkruis, Streeperstraat 66 te Landgraaf. Na deze snuffellessen mag je bij ons 3 maanden GRATIS muzieklessen volgen. Zo kan je zonder kosten deze hobby uitproberen. Na deze 3 maanden is de contributie 8 euro per maand.

UNIEKE EXTRA AKTIE: Iedereen die deelneemt aan een van onze snuffellessen en na die 3 maanden kiest om bij ons door te gaan, bieden we 1 jaar gratis lidmaatschap extra aan.
Om de organisatie van de twee gratis snuffel lessen goed te laten verlopen is vooraf aanmelden verplicht en kan via email: somers87@zonnet.nl, telefoon: 5312687. Of aanmeldstrookje in de brievenbus gooien bij Beethovensingel 115 te Landgraaf. Geef op het aanmeldstrook aan op welke dag(en) uw kind mee wilt doen. Natuurlijk zijn de ouders van harte welkom om te komen kijken.