Rabo ClubSupport Campagne start weer.

Aan alle sympathisanten van de Fanfare St.Barbara G.A. , die tevens een rekening hebben bij de Rabobank.

Van 5 september t/m 27 september start de Rabobank weer  de “Rabobank Clubsupport” aktie om haar leden de kans te bieden een vereniging financieel te steunen

Hoe werkt het systeem?

Door  in te loggen in de Rabobank-app of op de website  www.rabobank.nl/clubsupport.

Daar kunt u 3 stemmen uitbrengen op 3 verschillende verenigingen.

Om te mogen stemmen dient u lid te zijn van de Rabobank. Dit is kosteloos en kunt u direct op deze pagina doen. Onze vraag is of u bereid bent de Fanfare financieel te ondersteunen door op ons te stemmen. U weet, dat wij een club van vrijwilligers zijn, die elk jaar onze financiële begroting niet of nauwelijks rondkrijgen. Denkt u maar eens aan de prijzen van alleen al nieuwe instrumenten.

De opbrengst van deze aktie komt geheel ten goede aan ons nieuw concert outfit Doe mee en geef uw stem aan Fanfare St.Barbara G.A. Want hoe meer stemmen hoe groter het sponsorbedrag van de bank aan ons.