Bestuur verrast gedecoreerden

Op deze bijzondere koningsdag heeft een afvaardiging van ons Bestuur aan 2 gedecoreerden een bezoek gebracht, om hen namens de fanfare even in het zonnetje te zetten.

Ons Lid Kees van Veen ontving gisteren uit handen van de Burgemeester van Kerkrade het lintje voor zijn tomeleoze inzet als vrijwilliger bij o.a. Amnesty International en het huiskamerproject waar hij computerlessen verzorgd aan ouderen. Burgemeester Raymond Vlecken werd gisteren verrast met een koninklijke onderscheiding. Vlak voordat hij op pad zou gaan om de lintjes uit te reiken in Landgraaf, viel hem zelf deze eer toe. Als mede oprichter van de Maestro Club van 50 is hij nauw verbonden met onze fanfare. Namens Bestuur, dirigent en alle leden feliciteren we beide heren met deze mooie koninklijke onderscheiding.