Eerste repetitie na 3 maanden lockdown

Op 17 juni zijn we na 3 maanden lockdown weer begonnen met de repetities. Wat was het fijn om weer te starten maar het liet ook meteen zien waarom concerten geven in de zaal voorlopig niet kan. We waren niet eens compleet en hadden al 75% van de zaal nodig om te spelen. Tel daarbij dat je het publiek op 1,5 meter afstand van elkaar moet plaatsen en dan weet je al dit gaat niet lukken.

Wat was het fijn om weer te starten met de repetities maar het liet ook meteen zien waarom concerten geven in de zaal voorlopig niet kan. We waren niet eens compleet en hadden al 75% van de zaal nodig om te spelen.Tel daar bij dat je het publiek op 1,5 meter afstand van elkaar moet plaatsen dan weet je al dit gaat niet lukken!!

Posted by Barbara GA on Friday, June 19, 2020