Carnaval 2018

Op zaterdag 10 februari en dinsdag 13 februari liepen we de twee carnavalsoptochten van Landgraaf, respectievelijk de kinderoptocht en de grote optocht van Landgraaf. We zijn de enige muziekvereniging in Landgraaf die altijd beide optochten lopen en dat werd ook medegedeeld tijdens de live uitzendingen van Omroep Landgraaf. In de kinderoptocht hadden we start nummer 1 en hoewel het weer niet al te best was, was de optocht zelf gezellig.

Dinsdag hadden we heel mooi weer en onder de zonnestralen hebben we genoten van een top optocht die deze keer lekker doorliep. Van beide optochten zijn veel foto’s en twee hele leuke films gemaakt.Fotografen/filmers  zijn o.a. De Carnavalsfotograaf, Wim Abraas, Robert Boxma, Nancy Metzen, Linda Bloem en nog diverse andere mensen die langs de kant stonden te kijken. Onze dank hiervoor.