Halloweenconcert

Ons aller eerste Halloweenconcert is een feit en we mogen constateren dat het een super geslaagd evenement was. Naast griezelmuziek was ook de zaal in Halloweensfeer, we hadden twee griezels die de mensen op gepaste wijze welkom heetten en voor de jonge bezoekers griezelsnoep uitdeelden.Ons Damescomitee had griezel koekjes gebakken en andere griezel lekkernij bij zich om uit te delen aan alle bezoekers. Met de beamer werden de muziekwerken visueel ondersteund met passende griezel beelden en dansgroep PHDES voerden twee griezel dansen uit. Aan het eind werd Thriller een hoogtepunt. Samen met de dansgroep als de zombies van Michael Jackson. Linda Bloem was weer onze speaker en deed dit zoals we van haar gewend zijn, op haar unieke manier, als Gravin Dracula.Al met al een geweldige belevenis voor het publiek en ons orkest. Tevens was het voor onze interim Dirigent Léon Simons, zijn laatste optreden met onze fanfare. Na een periode van 7 maanden kan het dirigeerstokje weer worden overgedragen aan onze dirigent, die genoeg hersteld is om  ons orkest muzikaal te leiden. Daarom stonden beide dirigenten tijdens dit concert als muzikale leider voor ons orkest en werd de een bedankt voor de afgelopen periode en werd de ander weer welkom geheten in ons midden.