Landgraaf musiceert solistenconcours 2016

Zondag 6 november namen 5 van onze jonge leden deel aan het jaarlijks Landgraaf Musiceert Solistenconcours. Deze keer georganiseerd door zuster vereniging Fanfare Victoria Rimburg. Alle onze solisten hebben een mooie prestatie geleverd waarbij Femke Munnichs in de 4e divisie met 84 punten de beker gewonnen heeft. De jury had lovende woorden voor alle deelnemers. Men ontving dan ook een mooi juryrapport met oorkonde en medailles.

Al onze solisten op een rij van links naar rechts: Emily Bloem- 5e div,72 punten, Noha Hafez- 5e div, 78 punten, Femke Munnihs-4e divisie, 84 punten, Jur Reversma- 4e div, 82 punten en Casper Hendriks-5e div, 80 punten.

Femke behaalde 84 punten, het hoogste aantal in haar divisie en ontvangt de beker uit handen van de Beschermvrouw van Fanfare Victoria.