12e Somers-Zomerconcert en Streetparade in Rimburg

Zaterdagavond 9 juli stond onze jaarlijkse Somers-zomerconcert op het programma. Dit jaar hadden we Seniorenorkest Landgraaf te gast en zorgden de gebroeders Raymond en Marcel Kortis voor de gezellige intermezzo, als Duo Kortiszonen. Zij lieten de mensen meezingen en “schunkelen”. Het was een zeer geslaagde muzikale avond vol met afwisselende populaire muziek. Op het youtube filmpje staat de uitvoering van The Best of Phil Collins. Deze hebben wij op die avond voor het eerst ten gehore gebracht. Alle andere nummers zijn te horen op ons youtube kanaal.

Zondag 10 Juli marcheerden we mee tijdens de Streetparade in Rimburg ter ere van het 125 jaar bestaan van onze zustervereniging Fanfare Victoria Rimburg. Onder tropische temperaturen hebben wij ons schitterend gepresenteerd.