Pannenkoekconcert jeugdorkest

Op  zondag 17 April ontvingen we de jeugdleden van Harmonie St.Joseph Nederweert. Zij waren uitgenodigd voor een tegen bezoek, nadat wij vorig jaar bij hen zijn geweest tijdens hun Knakworstconcert.
Om 10.30 uur werden de gasten opgevangen en om 11.00 uur begon de gezamenlijke repetitie van de jeugdorkesten o.l.v. de beide dirigenten Math Somers en Gerard Alofs. Na een korte pauze was het tijd voor leuke spellen zodat de jeugdleden elkaar beter leerden kennen. Om 12.30 uur kregen ze allemaal heerlijke pannenkoeken te eten en om 14.00 uur begon het Pannenkoekconcert waarbij beide jeugdorkesten een concert optreden gaven met als finale het gezamenlijk ten gehore brengen van de spaanse mars “Coronado”. We kijken terug op een geweldige dag en danken onze Jeugdcommissie, het Damescomitee en het Beheer van het Streeperkruis die deze leuke dag mogelijk hebben gemaakt.