Carnaval 2016

Op  zaterdag 6 februari liepen wij weer mee in de jaarlijkse kinderoptocht. Als grote verrassing hadden Frenkie en Pamela van Bekkum voor ons een nieuwe vlag laten maken en deze gesponsord. Pamela is nu onze nieuwe vaandeldrager en zal  tijdens onze optochten deze mooie vlag gaan dragen.  Wij danken beiden dan ook van harte voor dit mooi geschenk.Dinsdag 9 februari was de grote optocht van Landgraaf maar door hele slechte weersomstandigheden werd deze 20 minuten voor aanvang afgelast. Toen stonden wij al klaar op de markt en met toestemming van de autoriteiten zijn we muzikaal terug  gemarcheerd naar het Streeperkruis. De optocht werd verschoven naar zondag 14 februari , dat gaf het bestuur de tijd om snel nieuwe hoeden te kopen aangezien enkele groene hoeden kapot begonnen te gaan. Hierdoor kwamen we zondag nog mooier voor de dag dan we normaal al doen met de mooie blauwe carnavalspakken. Muzikaal werd het weer een feestje.