Sponsoren
 

 

Een Fanfare is een culturele vereniging met een maatschappelijke functie. Hoewel alle verenigingen een gemeentelijke subsidie ontvangen is dat onvoldoende om alle kosten te dekken. De uitgaven van het aanbieden van een gedegen muziekopleiding, aanschaf van instrumenten en uniformen slaan jaarlijks een gat in de verenigingskas van duizenden euro’s.Om deze kosten te dekken gebruikt de vereniging de contributies van de leden en organiseert zij verschillende aktiviteiten( rommelmarkt, kerst-en paaskienen, verkoop paaseieren, inzamelactie van lege inktcartridges, lezen van betaalde emails). Daarnaast kan de fanfare rekenen op de financiële steun van particulieren en bedrijven.
In November 2011 zijn hoezen voor het drumstel,tas voor slagwerkstandaards ,3 oefenpads en set nieuwe bongo's gekocht en in maart/April 2012 is een draagzak voor de Bb Bas gekocht en een tafelmodel xylofoon.Dit alles  met de opbrengst van betaalde e-mails lezen:
               

                                          

Wilt u ons ook helpen met  betaalde emails lezen. Dat kan.Meldt u zich dan aan op een of meerdere spaarprogramma's via onderstaande banners en links.Wij ontvangen geld als u zich via onderstaande banner aanmeldt en u kunt uw verdiensten of zelf houden of u kiest ervoor om ons extra te steunen en uw verdiensten na uitbetaling over te maken op  onze rekening .

                     Spaar geld met EuroClix    myClics.nl     crazymails.nl     

Online bestellen via onze banner van Sponsorkliks

De werking van SponsorKliks is simpel. Als er via de website van de organisatie een bestelling wordt
gedaan bij de aangesloten webwinkels, waaronder Bol.com, Zalando en Wehkamp, ontvangt men 75% van de commissie. Die commissie bestaat uit een percentage van het aankoopbedrag of een vast bedrag. Elke reservering bij een restaurant via de website van de aangesloten organisatie levert hen € 1 op. Met lokale restaurants kunnen er aparte afspraken worden gemaakt  waardoor de opbrengst hoger wordt.
 

                                                     “SponsorKliks,

Wij kennen diverse vormen van Sponsoring?

1.Maestro club 50         

U betaalt jaarlijkse € 50,- . Als blijk van waardering van onze kant uit wordt U dan Lid van Maestro Club 50. Dit lidmaatschap houdt verder geen verplichtingen in. U ontvangt een  keer per jaar een rekening en U heeft gratis toegang tot het bijwonen van onze bijzondere evenementen en concerten.Op onze website worden alle bedrijven en particulieren vermeld die ons steunen.Heeft uw bedrijf daarbij ook nog een eigen site dan zullen wij op onze website uw bedrijfslogo plaatsen en een link naar de website van uw bedrijf. Wilt u onze vereniging financieel ondersteunen door ook lid te worden van deze Comite Maestro 50? Mail dan naar somers87@zonnet.nl en we sturen u het aanmeldformulier toe

Onze vrienden:

Familie Stevens           Familie Van der Ven            Mevr.L.Mulders         
Familie Housen           Dhr Theo Morsz                      Familie Tilburgs             
Mevr Olga Bloem        Dhr Piet Somers                     Familie Haan
Familie Willemsen     Familie Schuncken                Familie Verhaeg
Familie Wetzels           Familie van Caldenberg      Francesco van Ooyen
Raymond Vlecken


2. Steun een specifiek doel
 

Onze fanfare heeft diverse kostenposten. De grootste zijn de aanschaf en onderhoud van de muziekinstrumenten.Op dit moment hebben wij nog diverse specifieke instrumenten nodig waaronder  een yamaha altsaxofoon en 1 Sousafoon.U kunt voor zo'n project een eenmalige donatie geven vanaf 25 euro.In ruil zal op onze verenigingssite uw bedrijfsnaam, logo en bedrijfslink geplaatst worden bij dit specifieke doel. U kunt uw donatie rechtstreeks storten op ons gironummer: NL76INGB0014.89.833   t.n.v. Fanfare St.Barbara G.A. o.v.v. aanschaf  saxofoon/Sousafoon 
In December 2011 hebben we met de hulp van deze vorm van sponsoring een nieuwe F-Hoorn kunnen aanschaffen.
Sponsoren waren:       De Vriendenclub van de Fanfare
                                            Familie Eijck,  en 2 anonieme donoren

                                           
Ander specifiek doel dat in mei 2012 gerealiseerd is,is de aanschaf van een nieuwe concert trom.Dit werd bekostigd met de opbrengst van het paaskienen en de verkoop van de paaseieren.
   


3. Wordt donateur

 Voor € 25,- per jaar bent u al donateur van onze fanfare.De naam en adresgegevens van uw bedrijf wordt als dank geplaatst op onze website.


4.Hoofdsponsor
 

Heeft u interesse om de fanfare met een groot bedrag te ondersteunen dan wordt u een hoofdsponsor en wordt uw bedrijfslogo/link boven aan de sponsorpagina groot op de site geplaatst. Daarnaast zal uw reclamebord een vaste plaats krijgen in ons verenigingslokaal en zal op ons correspondentiebrieven uw bedrijf als hoofdsponsor vernoemd worden. De hoofdsponsor heeft dus recht op het gebruik van alle uitingsvormen die de fanfare biedt en maakt daardoor optimaal gebruik van de aanwezige mogelijkheden. Overal waar de fanfare komt of optreedt, zal de link naar de hoofdsponsor gemaakt worden. Dit zal voor veel zichtbaarheid zorgen. U bent al een hoofdsponsor voor € 500 per jaar. Als hoofdsponsor krijgt u nog een bijzonderheid extra.Mocht uw bedrijf iets vieren of er vindt een bijzonder evenement plaats, dan zal de fanfare met het gehele orkest of met een ensemble een serenade komen brengen. De hoofdsponsor heeft recht op maximaal een serenade per jaar. Mocht u onze fanfare willen ondersteunen als hoofdsponsor stort dan minimaal € 500, - op gironummer NL76INGB0014.89.833   t.n.v. Fanfare St.Barbara G.A. o.v.v. Hoofdsponsor of u neemt contact op met onze Secretaris Mevr.C.Somers via het volgende adres: Beethovensingel 115, 6371 LE, Landgraaf Email:somers87@zonnet.nl.

 Onze sponsoren uit het bedrijfsleven:

Voor al uw houtwerkzaamheden