Lynn van Bussel gaat ons verlaten

Woensdagavond 26 augustus was voor Lynn van Bussel haar laatste repetitie bij onze fanfare want zij gaat de kunstacademie volgen in Utrecht .Wij wensen haar veel succes en hopen haar tussendoor toch nog eens te zien , Adiee wah

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Famke Hanssen en Noha Hafez

Deze 2 jonge dames leggen in hun eigen woorden haar fijn uit waarom het leuk is om samen in onze fanfare muziek te maken:

 

 

jaarvergadering woensdag 14 juni 2020

Door de corona crisis waren we genoodzaakt de jaarvergadering die gepland stond in maart te annuleren. Nu dat we weer met  bij elkaar mogen komen hebben we de jaarvergadering ingehaald. Tijdens de jaarvergadering zijn bestuursleden Tamara van der Lenden en Carin Somers unaniem herkozen voor een nieuw termijn als bestuurslid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muzikant Danny Bloem heeft het afgelopen jaar geen enkele repetitie of optreden gemist. Als teken van waardering ontving hij uit handen van het bestuur een heerlijke traktatie.

 

               

 

 

 

 

 

 

 

 

Corona 2020

Door de corona crisis zijn alle aktiviteiten stilgelegd. Repetities, lessen, optredens, alles kwam op 12 maart jl tot een halt. We weten ook niet hoe het in de toekomst gaat lopen. Diverse aktiviteiten die voor het najaar op de agenda staan, staan nu ook op losse schroeven.

 

Achter de schermen zijn we wel nog actief. We geven aan onze leerlingen een op een les via whatsapp.

We houden met onze leden regelmatig zoom meetings en we organiseren online partij repetities en werken aan multi video clips. Met een clip doen we zelfs mee met het Nationaal online Solistenconcpours van de Bond.

 

stembus is gesloten

 

 

 

 

 

 

 

Maar we hopen dat we vanaf 1 juni een begin kunnen maken om te kunnen repeteren. We missen het samen spelen heel erg en staan te popelen om te hervatten. We werken dan ook heel hard eraan om aan de veiligheids richtlijnen te voldoen, want de veiligheid van ons allen staat natuurlijk hoog in het vaandel.

 

 

 

 

           goede start van 2020

 

De website heeft een kleine metamorfose ondergaan. Enkele hoofdrubrieken zijn samengevoegd en een nieuw rubriek is erbij gekomen. Zo vindt u onder de noemer Fanfare alle informatie over ons orkest, de dirgent, de leerlingen etc.. Bovendien ziet u nu een nieuw rubriek erbij staan nl. de Maestro Club van 50.

                

 In 2019 is de start gemaakt  van een nieuw vriendenclub die onze fanfare een warm hart toedragen door ons financieel te ondersteunen. Daarnaast gaan zij nieuwe leden zoeken die ook een jaarlijkse bijdrage van 50 euro willen sponsoren. De eerste brieven voor dit jaar zijn al de deur uit maar ook u kunt lid worden van deze club.
Ga naar onze rubriek Maestro Club 50 voor alle informatie, klik hier