Carnaval 2020

 

Traditie getrouw lopen we 2 optochten in Landgraaf. Op zaterdag 22 februari was dat de kinderoptocht en op dinsdag 25 februari de grote optocht van Landgraaf. Beide optochten hebben we fantastisch gedaan. Het waren leuke, gezellige en muzikale goede optochten met fijn weer.

Hieronder 2 mooie clips en we hebben ook hele mooie foto's, gemaakt door o.a. de Carnavalsfotograaf, Fotograaf Frank Jeurissen en Fotograve Yvonne Schoeré  en natuurlijk Linda Bloem           klik hier voor de foto's

 

 

           goede start van 2020

 

De website heeft een kleine metamorfose ondergaan. Enkele hoofdrubrieken zijn samengevoegd en een nieuw rubriek is erbij gekomen. Zo vindt u onder de noemer Fanfare alle informatie over ons orkest, de dirgent, de leerlingen etc.. Bovendien ziet u nu een nieuw rubriek erbij staan nl. de Maestro Club van 50.

                

 In 2019 is de start gemaakt  van een nieuw vriendenclub die onze fanfare een warm hart toedragen door ons financieel te ondersteunen. Daarnaast gaan zij nieuwe leden zoeken die ook een jaarlijkse bijdrage van 50 euro willen sponsoren. De eerste brieven voor dit jaar zijn al de deur uit maar ook u kunt lid worden van deze club.
Ga naar onze rubriek Maestro Club 50 voor alle informatie, klik hier