Zondag 1 December Barbaradag

Tijdens ons Patroonsfeest werden 4 jubilarissen in het zonnetje gezet. Vader en dochter Fred en Kayleigh Schobben werden intern gehuldigd voor hun 10 jarig lidmaatschap. Geen officieel jubileum via de bond maar de fanfare viert dit jubileum wel. Beiden ontvingen uit handen van onze Voorzitster een attentie . Daarna werden Carin Somers en Jo Frings gehuldigd. Zij vierden hun 40 jarig lidmaatschap. Van de bond ontvingen zij het speldje en de oorkonde maar ook de fanfare had een mooi presentje voor hun. Een grote foto collage met diverse hoogtepunten erop.Na het officieel gedeelte was het tijd voor de welbekende quiz en ook de zang talenten werden op de proef gesteld. De feesrdag werd afgesloten met een heerlijk koud buffet. Alles is op de gevoelige plaat vastgelegd .De foto's staan hier op onze site onder de rubriek media en de video beelden volgen spoedig.

 

 

 


( Fred Schobben en Kayleigh Schobben, beiden 10 jaar lid van onze vereniging)

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

         (Jo Frings en Carin Somers, beiden 40 jaar lid van onze verenging)

 

Zondag 20 oktober 2e Halloweenconcert

          

 

 

 

 

 

Wat een geweldige avond. Het publiek werd getrakteerd op een griezel beleving die men niet snel zal vergeten. De zaal zag er perfect uit en de griezels van WC de Waubachse Comedianten en onze Mystery Clown deden hun werk goed. De gasten kregen een "warm" onthaal. De leden werden perfect geschminkt door Joke Zweipfennig en de muziek werd ondersteund met prachtige filmbeelden. Alles is op de gevoelige plaat vastgelegd door meerdere fotograven en filmer Tim van de Kerkhof en Carin Somers. De foto's staan op onze site onder de rubriek media en de video beelden volgen spoedig, houdt deze site in de gaten als ook onze facebookpagina.

 

 

 

Dank aan de vele vrijwilligers die deze avond zo mooi tot zijn recht hebben laten komen.

 

Jeugdkamp 2019

Onze jeugdcommissie heeft het weer goed gedaan. Met veel nieuwe spellen, griezeltocht, autospeurtocht en noem maar op, werden de jeugdleden getrakteerd op een kamp wat men niet snel zal vergeten. Top gedaan dames, onze dank hiervoor. Hier een video clip en voor de foto's kijk op onze fotopagina

Zondag 7 juli seizoensafsluiting

Elk jaar sluiten we het seizoen af met een gezellige familiedag, op zondag 7 juli was het zover. Gestart werd er met een leuke autospeurtocht en de middag werd afgesloten met een heerlijke bbq en de finale kijken van het wk damesvoetbal. Nu gaan de leden genieten van een verdiende zomervakantie. Op woensdag 21 augustus hervatten we de repetities

 

 

 

Zondag 30 juni Somers-zomerconcert

Wat was dit een geweldige ervaring en we kijken dan ook terecht met gepaste trots terug op afgelopen zondag, op ons eerste Dank concert(Het Verras- concert).
Met dit uniek concert, wilden we iemand in het zonnetje zetten om te bedanken voor diens tomeloze inzet voor onze gemeenschap.
Voor dit eerste Dank-concert, hebben we gekozen om Gwyneth Paris Koch in de hoofdrol te nemen. Zij staat in de wijk Kakert bekend als hard werkende vrijwilligster. Al decennia lang zet zij zich belangeloos in voor deze wijk en daarom werd zij door onze fanfare uitgekozen.
Het hele concert werd afgestemd op haar persoon,de muziek keuze was grotendeels op haar smaak afgestemd, zoals de Hollandse Hits medley. Als fervente toppers fan, kon dit werk niet uitblijven en de fanfare heeft deze speciaal voor haar ingestudeerd en die zondag voor het eerst uitgevoerd.
Diverse ere gasten kwamen ook langs, te denken aan "Gerard Joling", "Agneta" van Abba en oud- koningin "Bea" ieder met een persoonlijke boodschap.
Onze Ralph "de Lakei," zorgde extra goed voor Gwyneth.
Haar Familie en vrienden werden uitgenodigd en samen hebben we Gwyneth eventjes heerlijk verwend.
Al met al een bijzonder event om een bijzondere persoon te bedanken. Dit zal zeker een vervolg krijgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Playinn zaterdag 13 april
 

 

Op zaterdag 13 april organiseerde Fanfare St. Barbara G.A. en Fanfare St.Elisabeth Groenstraat uit Landgraaf een gezamenlijke Play-Inn, een studiedag voor beide muziekverenigingen waarbij de studiedag gezamenlijk afgesloten worden met een concert. De repetities vonden gedurende de dag  plaats.
De concertavond was ook op locatie Op de bies . De aftrap was om 18.00 uur  door Fanfare St. Barbara G.A. onder de muzikale leiding van hun dirigent Math Somers. Hierna bracht Fanfare St.Elisabeth Groenstraat onder de muzikale leiding van hun dirigent Hub Nickel haar programma ten gehore.
Na deze twee concerten werd de avond afgesloten  met de 4 op deze dag speciaal ingestudeerde muziekwerken. Er werd één groot orkest geformeerd bestaande uit alle muzikanten van de beide verenigingen. Dit evenement werd mede tot stand gebracht met subsidie van de Gemeente Landgraaf.


 

Carnaval 2019
 

 

Op zaterdag 2 maart en dinsdag 5 maart liepen we mee in de 2 carnavals optochten. De weergoden waren ons goed gezind, we hielden het droog en op dinsdag kwam zelfs de zon door.
Hieronder zijn de 2 leuke  filmregistratie