archief  nieuws uit 2008

Kerstoptredens in Waubach
                               

 

Zondag 14 december had onze fanfare 2 optredens op de planning staan.Enkele leden van onze fanfare speelden in ensembles kerstliederen tijdens de kerstmarkt in Waubach en aansluitend vervolgde het fanfareorkest haar kerstaktiviteiten bij Zorgcentrum Heereveld. Hier trakterenb we de bewoners al enkele jaren op een mooi kerstprogramma
 

      

                                                       voor meer foto's klik hier
                                                  Filmpje Winterwonderland.

Barbaradag 2008
                                 

 

Extra feest tijdens Barbaraviering: Vaandel in ere hersteld.Zondag 7 December vierde de fanfare haar patroonsfeest.Deze keer was er extra reden voor een feest. Tijdens de H. Mis werd het verenigingsvaandel door Pastoor Freek Jongen opnieuw gezegend.Het vaandel is, na 10 jaar sinds de omschakeling van onze vereniging, aangepast aan de huidige verenigingsvorm. In mooie goudkleurige letters staat er nu “Fanfare St. Barbara Glück Auf”.Daarnaast werden onze 3 jubilarissen tijdens de feestvergadering gehuldigd Alex Bäumler en Francis Somers ontvingen uit handen van onze voorzitster het insigne en de oorkonde van de LBM voor hun 12,5 jaar lidmaatschap bij onze fanfare.Desirée Somers werd door de fanfare intern gehuldigd voor haar 10 jarig lidmaatschap en ontving een presentje.

                                                                     Francis Somers, 12,5 jaar lid
        
    Alex Bäumler,12,5 jaar lid                                                   Desirée Somers, 10 jaar lid

Aan het eind van de feestvergadering werd officieel bekent gemaakt dat Dhr. en Mevrouw Bloem de kosten van het Vaandel hebben gesponsord. De vereniging is hen zeer dankbaar daarvoor. Het vaandel zal als boegbeeld van onze fanfare tijdens onze optredens weer aanwezig zijn.

                                                   Alle foto's:klik hier Filmpje van ons Kamerorkest

 

Rabo Intern Solistenconcours
                                 

 

Zondag 16 november vond alweer het 4e Rabo Intern Solistenconcours plaats in ons eigen verenigingslokaal. 10 Solisten en 2 duo’s lieten die middag horen wat ze muzikaal in hun mars hadden. Iedereen heeft een mooi resultaat behaald. Femke Munnichs, Koen Theeuwen en Jens Munnichs behaalden het hoogste aantal punten in hun afdeling en mochten een beker in ontvangst nemen.


                                           Alle Deelnemers

Jens Munnichs, Femke Munnichs en Koen Theeuwen tonen trots hun beker
                                    Foto's

 


 

Geslaagd Jeugdkamp
                                 

 

Vrijdag 17 oktober jl vertrokken 22 leden naar het Duitse Brachelen waar zij op het “Jugendzeltplatz”een schitterend Jeugdkamp hadden. De Jeugdcommissie had een programma georganiseerd dat vol stond met sport en spel. Natuurlijk mocht het kampvuur niet ontbreken.
Deze keer had dit onderdeel een extra spannend element daar de jeugdleden het hout zelf mochten kappen en zagen.Men kan terug kijken op een uiterst geslaagd en gezellig weekend.
                                                  Voor alle foto's klik hier